PromTrade B.V. is een internationaal georiënteerde handelsonderneming die zich bezighoudt met import en distributie van elektronische en elektrotechnische producten, aangevuld met op maat ontwikkelde diensten waaronder projectmanagement, specialistische trainingen, advies en serviceverlening.

De onderneming verwerft een groot aantal industriële producten vanuit verschillende delen van de wereld en levert deze voornamelijk aan afnemers in Benelux, Duitsland en Noord-Europese landen. Tot haar klanten rekent PromTrade industriële gebruikers en wederverkopers als systeemintegrators, installateurs, OEM’s, machinebouwers, R&D centra en ingenieursbureaus. Maar, PromTrade is meer dan alleen een groothandel. De onderneming zegt niet alleen dat de klant centraal staat, maar handelt daar ook daadwerkelijk naar. En realiseert dat door de klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, door mee te denken en mee te werken bij het realiseren van oplossingen voor onderhavige vraagstukken. Zij laat zich graag uitdagen om product- en prijstechnisch de beste oplossing voor te leggen. PromTrade is bovendien gespecialiseerd in het overnemen van de verantwoordelijkheid voor goederenverwerving. Denk daarbij aan orderafhandeling, voorraad houden in eigen distributiecentra in Wormerveer, Antwerpen (B) en Hagen (D), verpakking en identificatie volgens klantspecifieke eisen en levering op ieder gewenst tijdstip, naar iedere gewenste locatie. Ook ten aanzien van nazorg staat PromTrade haar klanten vanzelfsprekend met raad en daad bij.

Dit zijn allemaal processen die gebaseerd zijn op veelzijdigheid en samenwerking en daarmee synergetische resultaten opleveren. PromTrade is een partner die zo op verschillende manieren waarde toevoegt aan het fysieke product, en dat is voor hen geen modekreet, maar een meetlat waarlangs zij hun acties leggen. PromTrade gelooft sterk in langdurige en wederzijds winstgevende relaties met leveranciers en afnemers en investeert daar dan ook stevig in. Door zaken te doen met PromTrade International verzekert u zich van persoonlijke, no-nonsense dienstverlening en profiteert u van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van producten en logistiek. U maximaliseert zodoende uw efficiëntie en bespaart daarmee tijd en overige middelen.

PromTrade international

  • Adres: Westerwerf 22
  • Plaats: Uitgeest
  • Tel: +31(0)88 65 71 350
  • Fax:+31(0)88 65 71 351
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.